Diensten

diensten

De meerwaarde van een financieel planner schuilt in de brede kennis. Een financieel adviseur heeft vaak een specialisme. Een financieel planner heeft juist de kennis van alle deelgebieden: hypotheken, financieringen, pensioenen, levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, beleggingen, spaargelden, toekomstvoorzieningen, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers aspecten, fiscaliteiten, huwelijksgoederenregime en testamenten.

Financieel planners onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid, integriteit en ervaring. Een financieel planner analyseert uw financiële situatie. Hierbij wordt er gekeken naar belastingen, huwelijksvermogensrecht, erfrecht, sociale zekerheid, sparen en beleggen, levensverzekeringen, pensioenen en financieringen. Al deze aspecten spelen in elke fase van het leven hun eigen, specifieke rol.

Een financieel planner weet daar ook de onderlinge verbanden en consequenties van aan te geven. Aan de hand daarvan wordt een gedetailleerd financieel plan en advies opgesteld. Een dergelijk financieel plan kan u veel kosten en onaangename verrassingen in de toekomst besparen.

Ook op deze manier investeert u in uzelf.


img_ffp


Algemene voorwaarden  Disclaimer